Football

Odbijena ponuda za Saldanju, interesovanje iz Engleske i Portugala raste

Fudbalski agent Mateusa Saldanje potvrdio je da su «Partizan» odbili ponudu od 8 miliona evra od «Lila», dok «Everton» i «Sporting» pokazuju značajno interesovanje za brazilske napadača.

Agent fudbalskog asa «Partizana», Mateus Saldanje, razjasnio je situaciju oko napadača nakon što je ovaj uživo pratio meč između «Galatasaraja» i «Fenerbahčea». Jagiz Sabunčoglu, novinar iz Turske, preneo je da Saldanja nije bio u Istanbulu radi transfera, već da je poseta bila privatne prirode. “Iz «Lila» je stigla zvanična ponuda od 8 miliona evra koju je «Partizan» odbio. Pored toga, interes za Saldanju pokazali su i «Everton» i «Sporting», izjavio je Sabunčoglu.

Saldanja, koji je prethodnog leta za 1.3 miliona evra došao iz Japana, postao je centralna figura srpskog fudbala zahvaljujući impresivnim nastupima. Očekuje se da će njegov odlazak iz «Partizana» doneti značajan finansijski priliv.

Podsećamo, timovi kao što su «Lil» i «Sporting» su se tokom sezone oslanjali na svoje glavne golgetere, Džonatana Dejvida i Viktora Đekereša. Sa druge strane, «Everton» bi uskoro mogao ostati bez Dominika Kalvert Luina, za kojeg je zainteresovan «Njukasl», što dodatno pojačava njihovo interesovanje za pojačanjima u napadu, budući da postojeći igrači nisu ostavili značajniji utisak.

Корбац Маестро

Recent Posts

Đoković preokretom do polufinala u Ženevi!

U napetom meču punom obrta, Novak Đoković je uspeo da savlada Talona Grikspora sa 7:5,…

11 hours ago

Trostruka pretnja za Real Madrid na vrhu Evrope

Košarkaški velikani «Olimpijakos», «Panatinaikos» i «Fenerbahče» udružuju snage na Fajnal foru Evrolige u Berlinu sa…

11 hours ago

Olga Danilović osvojila mesto u glavnom žrebu Rolan Garosa

Srpska teniserka Olga Danilović obezbedila je učešće u glavnom žrebu Rolan Garosa nakon što je…

1 day ago

Nikola Jokić predvodi “Orlove” na Olimpijadi u Parizu

Najbolji igrač današnjice, Nikola Jokić, pridružiće se reprezentaciji Srbije na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu,…

2 days ago

Atalanta osvojila prvi evropski trofej, Leverkuzen bez “triple krune” (VIDEO)

U dramatičnom finalu evropskih takmičenja, Atalanta je ostvarila istorijsku pobedu nad «Bajer Leverkuzenom» rezultatom 3:0,…

2 days ago

Zvezda trijumfuje i osvaja Kup Srbije: Dupla kruna ostaje na Marakani (VIDEO)

Fudbaleri «Crvene zvezde» osvojili su Kup Srbije, savladavši «Vojvodinu» sa 2:1 na stadionu u Loznici,…

3 days ago