Tennis

Novak Đoković zahvalio navijačima na veličanstvenom dočeku (VIDEO)

Na svečanom dočeku sportista ispred Skupštine, Novak Đoković se obratio navijačima nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

Na svečanoj ceremoniji ispred Skupštine Srbije, organizovanoj u čast naših sportista koji su briljirali na Olimpijskim igrama u Parizu, Novak Đoković, osvajač zlatne medalje, obratio se okupljenim navijačima. Doček je bio veličanstven, a među prisutnima su se našli i drugi naši olimpijci koji su doneli radost naciji.

Prvo su pred hiljade okupljenih izašli košarkaši sa bronzanim odličjima, nakon čega su se na balkonu ređali zlatni vaterpolisti, strelci Damir Mikec i Zorana Arunović, kao i srebrna tekvondistkinja Aleksandra Perišić. Na kraju, sa balkona se pojavio i Novak Đoković, spreman da podeli nekoliko reči sa svojim obožavaocima.

“Dobro veče Beograde, Srbijo. Hvala svima što ste došli u ovolikom broju, ovo je neverovatno. Imao sam čast i zadovoljstvo da se više puta nađem na ovom balkonu tokom karijere, ali svaki put me sve više iznenađujete. Mislim da niste svesni koliko nam dajete snage i motivacije da izađemo ovde pred vas. Ovo je najlepši osećaj koji neko može da doživi. Hvala vam svima i živela Srbija”, rekao je naš teniser, izazivajući oduševljenje među okupljenima.

Nikola Štavić

Recent Posts

Crvena zvezda cilja Johanesa Vojtmana

Nakon rastanka sa Olimpijom iz Milana, nemački krilni centar Johanes Vojtman bi mogao postati novo…

9 hours ago

Miloš Milojević proglašen najboljim trenerom Emirata

Nakon osvajanja duple krune sa Al Vaslom, Miloš Milojević je proglašen najboljim trenerom u fudbalskoj…

9 hours ago

Aleksej Pokuševski stiže u Partizan

Partizan je na pragu da završi formiranje tima za narednu sezonu, a poslednje pojačanje je…

1 day ago

Treće uzastopno zlato za vaterpoliste Srbije

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je treće uzastopno olimpijsko zlato pobedom nad Hrvatskom u finalu Olimpijskih…

1 day ago

Delfini potopili Amerikance: Srbija u finalu Olimpijskih igara

Srpski vaterpolisti nastavljaju da ispisuju istoriju na Olimpijskim igrama 2024, osiguravši najmanje srebrnu medalju nakon…

4 days ago

Partizan posrnuo u prvom susretu sa Luganom (VIDEO)

Partizan nije iskoristio domaći teren u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, pretrpevši…

4 days ago