Basketball

Nova pojačanja Crvene zvezde stigla u Beograd

Pripreme za novu sezonu u Košarkaškom klubu Crvena zvezda zvanično su započele dolaskom ključnih pojačanja u Beograd. Crveno-beli su danas obelodanili da su se ekipi priključili Džoel Bolomboj, Majk Daum i Kodi Miler-Mekintajer, čime je tim dodatno osnažen pred predstojeće izazove.

Dolazak pojačanja: Entuzijazam i velika očekivanja

Prilikom dolaska na beogradski aerodrom, Majk Daum i Kodi Miler-Mekintajer su dobili crveno-bele šalove, što je postao simboličan gest dobrodošlice za nova pojačanja u timu. Oba igrača su izrazila svoje uzbuđenje i velika očekivanja za predstojeću sezonu, koja će bez sumnje biti puna izazova, ali i prilika za dokazivanje.

Majk Daum, koji je prethodno igrao za Efes, nije krio svoje zadovoljstvo dolaskom u Beograd i ulaskom u redove Crvene zvezde:

“Pre svega, želim reći zdravo Beograde, zdravo Delije. Uzbuđen sam što sam ovde i imam velika očekivanja za sezonu. Mislim da imamo neverovatnu grupu momaka i verujem da će ovo biti posebna godina. Od navijača očekujem da budu izuzetno glasni, super ludi, i radujem se da dam sve od sebe ovom timu. Jedva čekam da osetim energiju navijača,”izjavio je Daum.

Povratak Bolomboja: Stara lica, nova sezona

Džoel Bolomboj, koji je i prethodne sezone bio važan deo ekipe, izrazio je svoju radost što se vraća u Beograd i što će ponovo imati priliku da igra pred vernim navijačima Crvene zvezde:

“Srećan sam što sam se vratio. Radujem se novoj sezoni, novom timu i uzbuđen sam što sam opet tu,” rekao je Bolomboj, čime je potvrdio svoju posvećenost i želju da doprinese uspehu tima.

Kodi Miler-Mekintajer: Novajlija sa skromnim rečima, ali velikim ambicijama

Kodi Miler-Mekintajer, koji se pridružio timu sa puno entuzijazma, imao je malu tremu prilikom svog prvog obraćanja, ali nije krio svoju želju da se što pre uključi u tim i doprinese njegovom uspehu:

“Uzbuđen sam što sam ovde, jedva čekam početak sezone i vidimo se,” kratko je izjavio novajlija.

Spremni za nove izazove

Pripreme Crvene zvezde za novu sezonu počinju sa velikim optimizmom. Dolazak ovih iskusnih igrača dodatno će osnažiti tim koji ima ambiciju da se bori za titule na domaćoj i međunarodnoj sceni. Navijači crveno-belih sa nestrpljenjem očekuju prve utakmice, gde će moći da vide na delu nova pojačanja i osete energiju tima koji je spreman za nove izazove.

Očekuje se da će Crvena zvezda sa Bolombojem, Daumom i Miler-Mekintajerom u sastavu, imati još jednu uspešnu sezonu, a navijači već sada mogu da se raduju uzbudljivim utakmicama koje su pred njima.

Nikola Štavić

Recent Posts

Real Madrid osvojio rekordni šesti trofej Superkupa Evrope

Real Madrid je ponovo dokazao svoju dominaciju na evropskoj sceni, osvojivši UEFA Superkup Evrope po…

13 hours ago

Početak nove NBA sezone: Boston protiv Niksa

Nova sezona NBA lige zvanično počinje 22. oktobra, a jedan od najiščekivanijih trenutaka biće premijerna…

1 day ago

Crvena zvezda cilja Johanesa Vojtmana

Nakon rastanka sa Olimpijom iz Milana, nemački krilni centar Johanes Vojtman bi mogao postati novo…

2 days ago

Novak Đoković zahvalio navijačima na veličanstvenom dočeku (VIDEO)

Na svečanom dočeku sportista ispred Skupštine, Novak Đoković se obratio navijačima nakon osvajanja zlatne medalje…

2 days ago

Miloš Milojević proglašen najboljim trenerom Emirata

Nakon osvajanja duple krune sa Al Vaslom, Miloš Milojević je proglašen najboljim trenerom u fudbalskoj…

2 days ago

Aleksej Pokuševski stiže u Partizan

Partizan je na pragu da završi formiranje tima za narednu sezonu, a poslednje pojačanje je…

3 days ago