Football

Miloš Milojević proglašen najboljim trenerom Emirata

Nakon osvajanja duple krune sa Al Vaslom, Miloš Milojević je proglašen najboljim trenerom u fudbalskoj ligi Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Miloš Milojević, nekadašnji trener Crvene zvezde, nastavlja da niže uspehe na međunarodnoj sceni. Nakon što je sa crveno-belima osvojio duplu krunu u Srbiji, odvažio se na veliki izazov i preuzeo vođenje Al Vasla u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Njegov prelazak u ovu ambicioznu sredinu nije prošao nezapaženo, jer je već u prvoj sezoni ubedljivo ponovio uspeh iz Srbije, osvojivši duplu krunu i u Emiratima.

Milojević je u sezoni punoj izazova uspeo da nadmaši konkurenciju, uključujući i Al Šabab, koji vodi još jedan uspešan srpski stručnjak, Marko Nikolić. Njegov tim je dominirao ligom, što je prepoznato ne samo kroz osvojene trofeje, već i kroz priznanje koje mu je dodeljeno na gala svečanosti u Abu Dabiju.

Na ovom prestižnom događaju, Milojević je proglašen za najboljeg trenera u ligi, što je priznanje koje dolazi od strane igrača, navijača i drugih trenera. Ovo priznanje je potvrda njegovog izuzetnog rada i sposobnosti da motiviše i vodi tim ka velikim uspesima.

„Hvala igračima, osoblju i upravi Al Vasla na svemu, kao i neverovatnim navijačima. Nema dobrog trenera, bez dobrih igrača. To je rečenica jednog od najboljih košarkaških trenera na svetu Svetislava Pešića sa kojom se u potpunosti slažem. Moram samo da dodam da nema dobrog trenera bez stručnog štaba i tehničkog osoblja. I njima se zahvaljujem. Hajde da u novoj sezoni napravimo nove uspomene“, napisao je Miloš Milojević u objavi na Instagramu.

Uspeh u Emiratima

Milojević je sa Al Vaslom uspeo da osvoji šampionat i nacionalni kup, čime je dodatno učvrstio svoju reputaciju kao jednog od najboljih trenera na Bliskom Istoku. Njegova posvećenost, taktička zrelost i sposobnost da izvuče maksimum iz svakog igrača, bili su ključni faktori uspeha tima. Osim toga, novi ugovor sa klubom potvrđuje poverenje koje mu je ukazano od strane uprave Al Vasla.

Miloš Milojević je u svojoj objavi naglasio važnost timskog rada i izrazio želju da u novoj sezoni nastavi sa uspesima. Njegovo liderstvo i sposobnost da inspiriše tim, u kombinaciji sa podrškom koju dobija od stručnog štaba i navijača, garantuju da će Al Vasl i u budućnosti biti među najjačim ekipama u ligi.

Nikola Štavić

Recent Posts

Crvena zvezda cilja Johanesa Vojtmana

Nakon rastanka sa Olimpijom iz Milana, nemački krilni centar Johanes Vojtman bi mogao postati novo…

8 hours ago

Novak Đoković zahvalio navijačima na veličanstvenom dočeku (VIDEO)

Na svečanom dočeku sportista ispred Skupštine, Novak Đoković se obratio navijačima nakon osvajanja zlatne medalje…

8 hours ago

Aleksej Pokuševski stiže u Partizan

Partizan je na pragu da završi formiranje tima za narednu sezonu, a poslednje pojačanje je…

1 day ago

Treće uzastopno zlato za vaterpoliste Srbije

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je treće uzastopno olimpijsko zlato pobedom nad Hrvatskom u finalu Olimpijskih…

1 day ago

Delfini potopili Amerikance: Srbija u finalu Olimpijskih igara

Srpski vaterpolisti nastavljaju da ispisuju istoriju na Olimpijskim igrama 2024, osiguravši najmanje srebrnu medalju nakon…

4 days ago

Partizan posrnuo u prvom susretu sa Luganom (VIDEO)

Partizan nije iskoristio domaći teren u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, pretrpevši…

4 days ago